• 1 KONAČNO U SRBIJI
    Najpoznatiji svetski brend
  • 2 ARCADIA
    Vrhunska akvarijumska rasveta
  • 3 U PUNOM SJAJU
    Napex je ovlašćeni distributer za Srbiju
  •    
 
 
ARCADIA CLASSICA NEONKE

Classica T8 program se sastoji od tri vrste neonskih sijalica: Natural Daylight, Tropical Sunlight i sijalice za morske akvarijume Ocean Moonlight. One stvaraju idealnu svetlost za tropske i morske akvarijume.
 
 
   
 
Natural Daylight
 
Svetlije prirodne boje.
Natural Daylight proizvodi belo svetlo sa malo zelene boje koje pruža prirodan izgled akvarijumu.
   
 
Dimenzije:
    
   
 
TROPICAL SUNLIGHT
   
 
Ističe crvene i plave boje.
Tropical Sunlight proizvodi svetlost sa mekim roze sjajem, idealana je za osvetljenje većine tropskih ( toplovodnih vodom ) kao i hladnovodnih vrsta akvarijumskih ribica.
 
   
 
Dimenzije:
   
 
Za maksimalan učinak preporučuje se korišćenje odgovarajućih reflektora koji će obezbediti da se sva svetlost koju proizvodi sijalica usmerava u akvarijum.
Imajte na umu da sve T8 neonke blede tokom vremena i trebalo bi ih zameniti na svakih 6 do 12 meseci ( i sigurno ćete primetiti razliku kada to radite ).
Vek trajanja T5 je znatno duži u odnosu na T8 pa se zamena preporučuje na svakih 16 do 24 meseci. Pridržavanjem ovih smernica osiguraćete pravilan rast biljaka i akvarijumskih ribica.
   
 
Ukoliko Vam je potreban bilo kakav savet u vezi sa izborom Arcadia proizvoda, molimo Vas da nas kontaktirate a mi ćemo rado pomoći.
   
  NAPEX
  WEB DESIGN: Ν Τ Ε Γ Ι Α Ν